POČETNA O NAMA SPORTSKI TERENI RESTORAN IGRAONICA SPORTSKI PROGRAMI FITNES GALERIJA VESTI MARKETING KONTAKT
RESTORAN
U najintimnijem delu sportskog centra nalazi se moderan ugostiteljski objekat. Širokom ponudom svojim korisnicima nudi boravak u prijatnom ambijentu. Raspolaže i letnjom baštom gde osveženje možete pronaći u toplim letnjim danima.
Cafe-restoran LA PORTA
Moment gastronomy cafe nalazi se u okviru novootvorenog sportsko-rekreativnog centra "Kolonija 11421", u Smederevskoj Palanci, na uglu Sindjelićeve i ulice Palanačke čete, u pretežno stambenom naselju Kolonija. 

Autori objekta, stoga i Moment kafea, od idejnog nivoa pa sve do projekta enterijera, su arhitekti Goran Nikolić i Jelena Krstović Nikolić iz projektnog biroa "Arhiram" iz Beograda.
Investitori sportskog centra, Nevena i Goran Paunović, vlasnici istoimenog i renomiranog ugostiteljskog objekata u Pekingu, ugradili su svoja iskustva u stvaranje brenda i programske koncepcije gastronomy cafe-a. Izveden iz tipa lounge bar-a, sa bogatom ponudom pića, opuštajućom atmosferom i house muzikom u pozadini (a svakog četvrtka od 21h je muzika uživo), ovaj kafe će od sredine maja meseca obogatiti i svoju gastronomsku ponudu specifičnim pastama, picama, palačinkama i sendvičima, pažljivo osmišljenim za potrebe brenda Moment cafe-a.

U kontekstu objekta namenjenog prevashodno sportu, kafe "Moment" svojom izduženom formom, razuđenim staklenim površinama i pozicijom različitih ambijenata generiše vizure iz dve zatvorene sportske hale, sa spoljnog terena, kao i različitih ambijenata otvorene bašte sa 55 mesta za sedenje i atraktivne terase sa mnogo većim kapacitetom za sedenje. Kafe raspolaže sa 90 mesta za sedenje koja su raspoređena u niz različitih, povezanih ambijenata- od dubokog i intimnijeg sedenja za veće grupe korisnika, preko velikih stolova za obedovanje ili poslovne susrete, polubarskog -za neformalna druženja ili barskog - za dominantnim, centralno postavljenim šankom.
Rezultat je dinamičan prostor, savremene arhitektonske koncepcije- primenjenih formi i materijala, koja je dosledno i sveobuhvatno sprovedena gradeći total design objekta. Pokretljivost, scenografski karakter enterijera dodatno je naglašen formalnim i ambijentalnim karakterom rasvete. Stoga, koncepcija Moment kafea, osim što snažno podržava sportski karakter objekta kome pripada, naglašenim prostornim, vizuelnim i ambijentalnim identitetom osvaja i niz drugih različitih grupa korisnika.
SPORTSKI TERENI
TEREN BR.1 - MALI FUDBAL
Detaljnije...
TEREN BR.2 - MULTI PODLOGA
Detaljnije...
TEREN BR.3 - TENIS
Detaljnije...
TEREN BR. 4 - MINI PITCH
Detaljnije...
 
POSLEDNJE VESTI
14.04.2014..
Omladinski Uskršnji turnir
14.04.2014..
Novi fitness program
   
 
 
 
 
 
 
 
Design and programming by BumMedia.net