POČETNA O NAMA SPORTSKI TERENI RESTORAN IGRAONICA SPORTSKI PROGRAMI FITNES GALERIJA VESTI MARKETING KONTAKT
O NAMA
Sportski centar “KOLONIJA 11421” kao savremena gradjevina predstavlja središte sporta našeg regiona u kojoj sportisti s užitkom igraju svoje utakmice, a ljubitelji sporta, rekreativci i gledaoci uzivaju u sportskim događajima. U okviru Sportskog centra nalazi se i moderan ugostiteljski objekat koji širokom ponudom omogucava korisnicima svojih usluga boravak u prijatnom ambijentu i uzivanje u specijalitetima. U sklopu “MOMENT” gastronomy cafea je i letnja bašta na dva nivoa kao i dečija igraonica “MOMENT KIDZ”...
Svečano otvaranje
U Smederevskoj Palanci, otvoren je savremeni sportski centar, sa tri hale, sa otvorenim terenom za mali fudbal, dečijom igraonicom i modernim ugostiteljskim objektom. Hala za mali fudbal 36 x 18 metara sa veštačkom travom, namenjena je za individualne korisnike, sportske klubove i kompanije. Multifunkcionalna hala 34 x 17. metara za male sportove, odbojku, rukomet, borilačke sportove, karate, taekvondo, džudo itd. 

Korisnicima usluga sportskog kompleksa je na raspolaganju i vrhunski teniski teren 34 x 17 metara, koji pruža odlične uslove za treniranje. Spoljni teren za mali fudbal 33 x 16,5 metara sa veštačkom travom. Teren pruža fantastične uslove za rekreativno bavljenje fudbalom. U dečijoj igraonici, mališani mogu da proslave svoje rođendane ili se zabave, dok se roditelji rekreiraju. U najintimnijem delu Sportskog centa nalazi se moderan ugostiteljski objekat. Raspolaže i letnjom baštom gde osveženje možete pronaći u toplim letnjim danima. Otvaranju je prisutvovalo preko 2000 Palančana i gostiju, koji su došli sa prostora čitave Srbije. Prvi je govorio direktor Dušan Milojević, koji se zahvalio investitoru Goranu Paunoviću i lokalnoj samoupravi . Ispred građana radničkog naselja ''Kolonija'' obratio se Radoslav Buntić, istaknuti sportski radnik i fudbaler, koji je tom prilikom rekao.

- Kolonija i Smederevska Palanka  po ovom objektu će biti prepoznatljivi, a onda je Dušanu Milojeviću uručio zlatni ključ. Obratio se i Igor Janković, zadužen za bazični fudbal u FS Srbije, a posebno je bio zadovoljan objektom i predsednik opštine Radoslav Milojičić, koji posebnu pažnju poklanja sportu i njegovim objektima. Investitor Goran Paunović, svečano je otvorio Sportski centar, a potom je u hali za mali fudbal, odigrana utakmica između palanačkih zvezda i KMF Partenon. Za palanačke zvezde su igrali: Perica Ognjenović, Zdenko Muf, Srđan Đurđević, a dok su Partenonci bili predvođeni: Veljkom Spasojevićem, Aleksandrom Grujićem, Jovanom Damnjanovićem, Zoranom Predojevićem i drugim. Suret je završen 6:6.
SPORTSKI TERENI
TEREN BR.1 - MALI FUDBAL
Detaljnije...
TEREN BR.2 - MULTI PODLOGA
Detaljnije...
TEREN BR.3 - TENIS
Detaljnije...
TEREN BR. 4 - MINI PITCH
Detaljnije...
 
POSLEDNJE VESTI
14.04.2014..
Omladinski Uskršnji turnir
14.04.2014..
Novi fitness program
   
 
 
 
 
 
 
 
Design and programming by BumMedia.net