POČETNA O NAMA SPORTSKI TERENI RESTORAN IGRAONICA SPORTSKI PROGRAMI FITNES GALERIJA VESTI MARKETING KONTAKT
FITNES
Potreba  čoveka za kretanjem je imanentno biološko svojstvo koje mnogi psiholozi svrstavaju u sferu bazičnih motiva zajedno sa potrebama za hranom, pićem,snom…

Savremeni čovek,medjutim, sve više se suočava sa pojavom hipokinezije (nedovoljno kretanje). Otuda danas toliko bolesti nekretanja, od klasičnih kardiovaskularnih tegoba, pa do psihičkih devijacija u formi neuroza.

Uz nezdravu i  često preobilnu ishranu i nedovoljno kretanje,dolazi do nagomilavanja masnog tkiva i gojaznosti  što  sve skupa dovodi do povećanog rizika od mnogih oboljenja (bolesti KVS, dijabetes, hipertenzija, loše držanje tela - posturalni poremećaji…).  

„ Fizička aktivnost može zameniti mnoge lekove, ali nijedan lek ne može zameniti fizičku aktivnost.”   
 
                                                                                                                                                                                                     Tisseau  
 
Uz naše programe vežbanja I besplatne savete o pravilnoj ishrani, unapredićete formu I očuvati svoje zdravlje.

Trening vodi:
Ana Popović - Master Welness-a, Dipl. trener fitness-a
Tel. 061/671 8779
 
Fitball (utorak i petak, 19h)
Fitball je idealan fitnes trening za sve, prilagođen široj populaciji bez obzira na godine. Sam koncept treninga baziran je na korišćenju pilates lopti. Površina lopte modeluje se u kontaktu sa bilo kojim delom tela, a njeno dinamičko delovanje, zahvaljujući težini tela vežbača, omogućuje da se neuro-muskularni receptori stalno stimulišu u traženju ravnoteže, te tako kontrahuju čitavu muskulaturu tela.

Fitball je intenzivan fitnes program za oblikovanje i zatezanje tela. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju. Fitball poboljšava koordinaciju, ravnotežu i sposobnost pravilnog držanja tela. 
 
Kick aerobik (ponedeljak i četvrtak, 19h)
Aerobni grupni fitnes program. Obuhvata izvođenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština ukombinovanih u jedinstvenu celinu sa osnovnim aerobik pokretima I skokovima, čime se postiže muskulatorni tonus celog tela.

Namenjen je polaznicima kao I vežbačima srednje, odnosno veće aerobne izdržljivosti.
 
Total Body Workout (sreda, 19h)
Program koji počinje kardio zagrevanjem u trajanju od 15 do 20 minuta. Akcenat je na oblikovanju celog tela, tako da u glavnom delu časa, koji traje 30-35 min., slede raznovrsne vežbe sa rekvizitima.

Čas se završava istezanjem i relaksacijom celog tela. Ovaj program je namenjen zdravim osobama, polaznicima ili već utreniranim vežbačima.
SPORTSKI TERENI
TEREN BR.1 - MALI FUDBAL
Detaljnije...
TEREN BR.2 - MULTI PODLOGA
Detaljnije...
TEREN BR.3 - TENIS
Detaljnije...
TEREN BR. 4 - MINI PITCH
Detaljnije...
 
POSLEDNJE VESTI
14.04.2014..
Omladinski Uskršnji turnir
14.04.2014..
Novi fitness program
   
 

 
 
 
 
 
 
Design and programming by BumMedia.net